СПОРТ

Волейболните шампионки от Царево след триумф на турнир в Турция с почетна среща с кмета Марин Киров

21 ноември 2023

• от Тодор Вангелов

Женският волейболен отбор на ВК "Царево" връчи своята купа и медал от престижния турнир в Люлебургаз, Република Турция, на Кмета на община Царево, Марин Киров. Този исторически успех дойде след като отборът триумфира в шестото издание на надпреварата за Купа на републиката в Люлебургаз.

Дамите от Царево взеха купата в престижен волейболен турнир в Турция

Състезателките, водени от талантливия играещ треньор Кина Атанасова, показаха невероятна игра, побеждавайки всички съперници в три поредни гейма. Техният успех беше отбелязан с вълнение и гордост от общността в Царево.

На срещата при Кмета, освен отбора, присъства и д-р Николай Петков, общински съветник и Президент на ВК "Царево". Кмет Киров изрази своята благодарност и възхищение към отбора, подарявайки цветя и поздрави на волейболистките за техния впечатляващ успех. Той им пожела здраве и още много победи в бъдещето.

Емоционален коментар на Яна Иванова след победата на Волейболен клуб Царево в турнира в Турция

Това събитие е повод за гордост не само за община Царево, но и за цялата страна, тъй като показва силата и таланта на българския спорт. ВК "Царево" продължава да вдъхновява младите спортисти и да допринася за развитието на волейбола в България.

Последни новини
ЧЕРНОМОРСКА СТРАНДЖА

Източник на новини и информация за Царево и околните райони, предоставящ актуални статии и новини, свързани с региона и жителите му.

© 2023. Всички права запазени

Политика за поверителност

Програмен текст

Социални мрежи

Следвайте @chernomorskastrandzha за последните новини, събития и политика от Царево и региона.

Всички статии, снимки и произведения на този сайт са собственост на Черноморска Странджа. Използването им без писмено разрешение е забранено.