СПОРТ

Младежкият отбор на ФК Странджанец постигна впечатляваща победа срещу Бургас спорт с 4:2

05 ноември 2023

• от Тодор Вангелов

Вчера в Бургас, младежкият отбор на ФК Странджанец постигна значима победа, след като победи съперника си от Бургас спорт с резултат 4:2. Този добър резултат е подчертан с чудесно представяне на момчетата, които се бориха със сърце и умение.

Кико Димитров, треньорът на младежкия отбор на ФК Странджанец, беше изключително доволен от представянето на своите подопечници. Той сподели след мача: "Фк Странджанец:Бургас спорт 4:2!!! Хубава победа и добра игра браво момчета!!!"

Тази победа е важна не само за младежкия отбор на ФК Странджанец, но и за клуба като цяло. Тя дава надежда и вдъхновение на младите таланти да продължат да се развиват и да мечтаят за бляскаво бъдеще във футбола.

След тази победа, ФК Странджанец е готов да се изправи срещу новите предизвикателства и да продължи да насърчава развитието на младите футболисти в региона. Браво на момчетата и техния треньор, Кико Димитров, за този блестящ успех!

Последни новини
ЧЕРНОМОРСКА СТРАНДЖА

Източник на новини и информация за Царево и околните райони, предоставящ актуални статии и новини, свързани с региона и жителите му.

© 2023. Всички права запазени

Политика за поверителност

Програмен текст

Социални мрежи

Следвайте @chernomorskastrandzha за последните новини, събития и политика от Царево и региона.

Всички статии, снимки и произведения на този сайт са собственост на Черноморска Странджа. Използването им без писмено разрешение е забранено.