СПОРТ

Гордост за Царево: Спортисти от СК "БУДОШИН" с изключителни постижения на Балканиадата

07 ноември 2023

• от Тодор Вангелов

Община Царево може да се похвали със своите изключителни спортни таланти, след като двама състезатели от Спортен клуб "БУДОШИН" постигнаха значими успехи на Балканиадата, която се проведе на 5 ноември 2023 г. в град Бъзау, Румъния.

Александър Дринков от "БУДОШИН" се удостои с титлата "шампион", докато Кирил Николов се класира като "вицешампион" на този престижен турнир. Състезанието привлече участие от няколко държави, като спортистите демонстрираха висока спортна подготовка и ангажираност.

Момчетата от "БУДОШИН" показаха изключителни умения и сила по време на състезанието. Техните успехи са плод на тежката и системна подготовка, на която се подложиха преди събитието, и заслужено се радваха на радостта от своя труд.

Поздравления за Александър Дринков и Кирил Николов за техните велики постижения и за представянето на Община Царево на международната спортна сцена. Тези успехи са повод за гордост за всички жители на общината и показват високото ниво на спортната подготовка в региона.

Община Царево се надява, че този успех ще послужи като стимул за бъдещи спортни постижения и че спортистите от "БУДОШИН" ще продължат да работят усърдно и ангажирано, за да постигнат още по-големи успехи в бъдеще. Вероятността за бъдещи спортни титли е светла и обещаваща, и всички жители на общината им изказват най-сърдечни пожелания и подкрепа.

Последни новини
ЧЕРНОМОРСКА СТРАНДЖА

Източник на новини и информация за Царево и околните райони, предоставящ актуални статии и новини, свързани с региона и жителите му.

© 2023. Всички права запазени

Политика за поверителност

Програмен текст

Социални мрежи

Следвайте @chernomorskastrandzha за последните новини, събития и политика от Царево и региона.

Всички статии, снимки и произведения на този сайт са собственост на Черноморска Странджа. Използването им без писмено разрешение е забранено.