СПОРТ

Футболен мач между Нефтохимик и Странджанец в Бургас днес

18 ноември 2023

• от Тодор Вангелов

Днес в Бургас, ще се разиграе един от най-очакваните футболни сблъсъци за Царево. Съперници са лидерът в първенството - Нефтохимик, и амбициозният отбор Странджанец от Царево.

ФК Странджанец разгроми Странджа Агрокорн 2022 (Средец) с 7:1

Мачът се очертава като изключително труден за Странджанец, но едновременно с това представлява златна възможност за тях да покажат своя потенциал и да зацементират своето място и добро представяне в този сезон. Нефтохимик, от своя страна, влиза в сблъсъка с ясната цел да утвърди своето доминиращо положение в лигата.

Младежите на Странджанец триумфират с убедително 4:0 срещу Свети Никола (Черноморец)

Въпреки че Нефтохимик е фаворитът, футболът винаги носи изненади, и никой не може да предвиди точния изход до последния сигнал на съдията. Остава да видим дали Странджанец ще успее да преодолее очакванията и да направи стъпка напред към своето бъдеще в българския футбол.

Последни новини
ЧЕРНОМОРСКА СТРАНДЖА

Източник на новини и информация за Царево и околните райони, предоставящ актуални статии и новини, свързани с региона и жителите му.

© 2023. Всички права запазени

Политика за поверителност

Програмен текст

Социални мрежи

Следвайте @chernomorskastrandzha за последните новини, събития и политика от Царево и региона.

Всички статии, снимки и произведения на този сайт са собственост на Черноморска Странджа. Използването им без писмено разрешение е забранено.