СПОРТ

ФК Странджанец завърши с равен резултат срещу ФК Бургас Спорт

05 ноември 2023

• от Тодор Вангелов

Мъжкия отбор на ФК "Странджанец" впечатли днес с много силен мач в осмия кръг на първенството, играейки на гостуване срещу силния отбор на ФК Бургас спорт. Срещата завърши с равен резултат 1:1, а феновете бяха свидетели на интензивно футболно представяне от двете страни.

Треньорът на "Странджанец," Кико Димитров, беше видимо доволен от усилията на своите играчи след мача. Той похвали отбора за тяхната ангажираност и смелост на терена, като сподели, че резултатът от срещата е добър старт за тях в този сезон.

След успеха в Бургас, футболистите на "Странджанец" сега се насочват към следващата среща, която ще се играе другата неделя. На 14:30 часа, те ще бъдат домакини срещу отбора на Средец. Кико Димитров призова феновете и местната общност да подкрепят отбора си и да създадат атмосфера, която ще помогне на играчите да постигнат нов успех.

ФК "Странджанец" продължава да впечатлява със своята игра и амбициозния си подход в този сезон. След равен резултат срещу ФК Бургас спорт, очакванията са високи за предстоящия двубой срещу Средец, и феновете с нетърпение очакват следващата неделя, когато ще имат възможността да подкрепят своя отбор на стадиона.

Последни новини
ЧЕРНОМОРСКА СТРАНДЖА

Източник на новини и информация за Царево и околните райони, предоставящ актуални статии и новини, свързани с региона и жителите му.

© 2023. Всички права запазени

Политика за поверителност

Програмен текст

Социални мрежи

Следвайте @chernomorskastrandzha за последните новини, събития и политика от Царево и региона.

Всички статии, снимки и произведения на този сайт са собственост на Черноморска Странджа. Използването им без писмено разрешение е забранено.