СПОРТ

Емоционален коментар на Яна Иванова след победата на Волейболен клуб Царево в турнира в Турция

13 ноември 2023

• от Тодор Вангелов

След вълнуващата победа на Волейболния клуб Царево в турнира в Турция, Яна Иванова сподели своите емоции във впечатляващ коментар. Тя разказа за своето търсене на "мястото" в големия град и как волейболът ѝ е върнало чувството за принадлежност.

Дамите от Царево взеха купата в престижен волейболен турнир в Турция

"Търсих си 'мястото' в големия град… навсякъде. Там, където да се чувствам сред 'свои', без да трябва да се свивам, за да се впиша," сподели Яна. Тя описа опитите си с различни отбори, които не успяха да я напълнят с удовлетворение, докато Волейболният клуб Царево не стана нейният истински отбор.

Иванова разказа за бързото формиране на отбора, което обаче не попречи на тяхната ефективност в турнира. "Бяхме отбор на 1 ден, с 1 тренировка преди да заминем. Но в тези два дни, играхме като войници, които цял живот са се готвили за битката на живота си заедно," сподели тя.

Женският волейболен отбор на Царево триумфира срещу Истанбул с 3:0

Във вълнуващата си история, Яна Иванова сподели благодарността си към отбора: "Благодарна съм за този отбор. Никога в живота си не съм била част от по-добър екип в нито едно измерение на думата."

В заключение, Яна Иванова заяви: "След всеки обяд или вечеря по време на спортно събитие отправяхме благодарност към волейбола, че ни е нахранил. След този паметен уикенд бих добавила само едно: Благодарим ти волейбол, че ни върна искрата."

Млади царевски волейболистки с блестящо представяне на международен турнир в Лозенград

За Община Царево също беше чест отборът да представлява и защитава името на града успешно.

Последни новини
ЧЕРНОМОРСКА СТРАНДЖА

Източник на новини и информация за Царево и околните райони, предоставящ актуални статии и новини, свързани с региона и жителите му.

© 2023. Всички права запазени

Политика за поверителност

Програмен текст

Социални мрежи

Следвайте @chernomorskastrandzha за последните новини, събития и политика от Царево и региона.

Всички статии, снимки и произведения на този сайт са собственост на Черноморска Странджа. Използването им без писмено разрешение е забранено.