СПОРТ

Дамите от Царево взеха купата в престижен волейболен турнир в Турция

12 ноември 2023

• от Тодор Вангелов

Женският волейболен отбор на Царево постигна голям успех, след като спечели турнира в Турция. Дамите представиха смела и качествена игра, което ги изкара на върха на състезанието.

Турнирът, който привлече участието на множество силни отбори, беше изключително конкурентен. Женският отбор на Царево се изправи срещу силни противници във всяка фаза от състезанието, но с отлична игра и стратегия се наложиха като най-добрият отбор.

Женският волейболен отбор на Царево триумфира срещу Истанбул с 3:0

Капитанът на отбора изрази удовлетворение от постигнатото и благодари на всички членове на отбора за усилията им. Тя също така благодари на треньорския щаб за подготовката, която игра решаваща роля за успеха на отбора.

Млади царевски волейболистки с блестящо представяне на международен турнир в Лозенград

Този успех не само подчертава високото ниво на волейбола в Царево, но и засилва репутацията на клуба както в страната, така и в международен план. Сигурни сме, че тази победа ще бъде източник на вдъхновение за волейболистките и ще укрепи интереса към спорта в общността.

Поздравления за женския волейболен отбор на Царево за впечатляващата им победа в Истанбул!

Последни новини
ЧЕРНОМОРСКА СТРАНДЖА

Източник на новини и информация за Царево и околните райони, предоставящ актуални статии и новини, свързани с региона и жителите му.

© 2023. Всички права запазени

Политика за поверителност

Програмен текст

Социални мрежи

Следвайте @chernomorskastrandzha за последните новини, събития и политика от Царево и региона.

Всички статии, снимки и произведения на този сайт са собственост на Черноморска Странджа. Използването им без писмено разрешение е забранено.